raoul millennial mindset trainer

Ik begeleid mensen op hun reis naar hun doel

Graag deel ik de inzichten die NLP mij gegeven

 "NEVER WASTE A GOOD CRISIS"

In september 2017 begon voor mij een nieuw hoofdstuk van mijn reis. Iets wat geleid heeft tot waar ik nu ben. Mijn relatie ging toen uit, maar daar waar ik eerst een tijdje erg neerslachtig was, besloot ik op een gegeven moment het advies van een goede vriend van mij op te volgen: “Never waste a good crisis”. Met dat in gedachten besloot ik een stuk te gaan wandelen om te bedenken wat ik wilde doen nu ik in één keer zoveel tijd extra had. Al snel kwam bij mij het beeld naar voren van een geweldige docent die ik gehad had. Hij inspireerde mij en ik weet dat veel dingen die hij deed, te maken hadden met NLP.

Dat wilde ik dus ook wel eens proberen en binnen een week was ik ingeschreven voor een training die in januari zou starten. Wat maar goed was ook, want toen ik net goed begon op te krabbelen, kreeg ik een andere klap te verduren. Ik was mij namelijk meer gaan focussen op mijn werk. Echter bleek de perceptie die mijn manager had over wat ik deed en wat ik zelf vond dat ik deed, ver uit elkaar te liggen. Daar kwam ik achter tijdens mijn beoordelingsgesprek. Aangezien ik mij uit mijn eerste dal had getrokken door mij weer op werk te focussen, beleefde ik nu daar een terugslag. Alleen nog een stapje dieper. Hier bleef ik hangen, tot ik op een gegeven moment besefte dat ik de weg was overgestoken en dat ik niet eens had gekeken of er auto’s aankwamen. Er niet om geven of er een auto aan kwam, was voor mij zo’n grote shock, dat ik toen besloot dat het roer om moest.

NLP HEEFT MIJ UIT DE SLOP GETROKKEN

Raoul millennial mindset trainer
Binnen 2 weken startte ik gelukkig met mijn NLP-opleiding. Wat was dat een goede beslissing: binnen een maand had ik mij met behulp van NLP uit het slop getrokken. Vanaf dat moment ben ik alleen maar verder gegroeid. NLP heeft mij zo veel inzichten en tools gegeven om mijn leven zo mooi te maken dat ik het asociaal vond om het alleen voor mijzelf te houden. Zo is het gekomen dat ik mijn eigen bedrijf de Grote Vriendelijke Gids en Millennial Mindset ben begonnen en binnen het bedrijf waar ik werk als  trainer en coach aan de slag ben gegaan. Dit zodat ik de mooie tools en inzichten die aan mij zijn gegeven, door kan geven aan anderen. Hierdoor kunnen zij hun leven ook veel mooier maken.