Juichende mensen na mindset training

Houden jouw gedachtes je tegen om voluit te leven?

Vindt jouw purpose, ontdek jouw waarden en leef wat je droomt

8 jaar
werkzaam als trainer
1.000+ uren
expertise opgedaan in opleidingen
10.000+ pagina's
aan kennis verwerkt in trainingen
keuzes maken icoon

Keuzes maken

Keuzes kunnen maken volgens jouw waarden.

purpose doel icoon

Jouw purpose vinden

Weten wat jij uit je leven wilt halen.

Rust in je hoofd icoon

Rust in je hoofd

Volg het solide actieplan wat je hebt gemaakt.

Trainer tijdens trainer over jouw mindset

"Never waste a good crisis"

In september 2017 leek mijn leven zoals ik die tot doen toe leefde in duigen te vallen. Alles wat ik had opgebouwd leek als een kaartenhuis in elkaar te zakken. Mijn relatie ging uit, op mijn werk ging het niet lekker en ik was daarmee een beetje het algemene doel in mijn leven kwijt. Alles waarvan ik dacht dat ik het wilde stond op losse schroeven. En ik had geen energie meer om iets te doen, maar toch het gevoel dat ik van alles moest. Ik zat redelijk in een crisis voor mijn gevoel.

Een vriend van mij had ooit tegen mij gezegd “Never waste a good crisis”. Iets wat nu heel relevant was want ik zat in een goede crisis. Ik kon ervoor kiezen om in de put te blijven of om het advies aan te nemen. Dat laatste heb ik gedaan, ik heb het advies heb ik ten harte genomen en ik ben gaan nadenken welke kansen ik nu had, nu ik nergens aan vast zat.


Ik besloot aan de slag te gaan met NLP (neuro linguistisch programmeren), aangezien ik ooit een docent had die dat deed en mij altijd heeft geïnspireerd. Toen had ik niet kunnen bedenken dat dit de beste beslissing van mijn leven was. Al snel begon ik weer energie en richting te krijgen in mijn leven. Mijn vertrouwen groeide als kool en ik wist wat ik wilde. Er was een duidelijk doel in mijn leven gekomen, namelijk het geschenk wat ik had gekregen om dat over te dragen.

raoul millennial mindset trainer lopen

Het maximale uit mijn leven halen

Keuzes maken is daarna een stuk makkelijker geworden, want ik weet waarvoor ik het doe. Waar ik naar toe aan het werken ben. Elke dag kan ik weer nieuwe stappen zetten richting mijn doel. Datgene wat altijd mijn kompas is: Millennials helpen om beter te begrijpen wie ze zijn en wat ze willen, zodat ze maximaal kunnen leven.

Mensen met wie ik heb mogen werken

Hij weet je uit te dagen om net iets anders te kijken.
Review Maarten
Maarten ter Braak – Interaction Designer
Komt tot de kern en geeft behulpzame tips waar je echt wat mee kan.
Review Kylie
Kylie Soulje – specialist ouderengeneeskunde i.o.
Raoul helpt mij bij het bereiken van mijn doelen.
Review Simone
Simone den Hartog – Consultant

Maak een actieplan om het maximale uit jouw leven te halen.

Stel jij jezelf wel eens onderstaande vragen?

icoon waar sta je nu

Waar sta ik nu?

Om te weten wat je doel is en waar je heen wilt. Moet je eerst weten wat nu goed gaat en wat je wilt verbeteren. Met een krachtige tool maken we dit inzichtelijk.
Icoon waarden en gedachtes

Wat is voor mij belangrijk?

Iedereen heeft stemmen in zich die je weerhouden om te leven zoals je zou willen. Je zal breken met de obstakels die jou klein houden.
Icoon gelukkig leven leiden met een purpose

Wat maakt mij gelukkig?

Welke onderdelen heb jij in je leven nodig om een gelukkig en succesvol leven te leiden. We gaan dit bundelen tot één duidelijk doel, waarvan jij direct merkt dat die klopt voor jou.
icoon zelfontdekking

Wie zou ik willen zijn?

Hoe zou jij de meest pure versie van jezelf omschrijven? Dit ga je behalve alleen te ontdekken ook ervaren, zodat jij altijd weet hoe het voelt om volledige jezelf te zijn.
Icoon energielek door gedachtes en obstakels

Welke gedachten houden mij tegen?

Waar krijg jij energie van en waar verlies jij energie? We gaan dit achterhalen, zodat je altijd kan voelen of je de juiste beslissing maakt.
icoon stappenplan voor gelukkiger leven

Welke stappen leiden mij naar een gelukkiger leven?

Je leven veranderd pas als je stappen zet. We zorgen voor een specifiek actieplan, zodat jij de juiste stappen voor jouw gelukkiger leven kan zetten.

Wat zeggen anderen die deze vragen al hebben beantwoord.

Deze training is al live gegeven en heeft al veel effect gehad bij de mensen die hem gevolgd hebben. Nu hebben we het aangescherpt om hem ook online te kunnen geven. Zodat je mee kan doen vanaf elke plek ter wereld.
Klanten en trainer juichen tijdens training

Leef volgens jouw purpose

De online training start binnenkort, dus schrijf je snel in.

24-06-2020
Start om 20:00
00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden
interactie tijdens training
€ 177,-
€ 117,-

Online training: Leef volgens jouw purpose

In drie avonden van 20:00 tot 22:30 ga je online met jouw groep aan de slag om:
  • Uit te vinden waar jij nu staat in het leven.
  • Er achter te komen in welke gebieden in het leven jij meer aandacht wilt steken.
  • Vinden we uit wat jou tegen heeft gehouden om die gebieden te laten groeien.
  • Zal je de waarden jij belangrijk vind (her)ontdekken, zodat je makkelijker keuzes kunt maken en meer energie krijgt.
  • Je zal een duidelijk doel maken. Die je niet alleen beschrijft maar ook al ervaart. Waardoor je daarna bewezen automatisch sneller het zal behalen.
  • We integreren alles met elkaar, waardoor het zichzelf allemaal versterkt.
  • Je gaat weg met een helder actieplan en stappen die je gaat zetten na de training, zodat je jouw purpose echt gaat leven.

Het zal geen standaard online training zijn. Ik geef de training live en er zal volop interactie zijn, zodat we ook specifiek op jouw situatie in kunnen gaan.

Verspreid over drie verschillende avonden

belemmerende overtuigingen opschrijven

24

Juni
20:00

Trainingsavond 1

We vinden hier uit waar je nu staat, waar jij je op wilt focussen voor maximaal effect en welke obstakels jou tot nu toe hebben tegen gehouden.

Ik doe mee
waarden die voor jou belangrijk zijn

??

Juli
20:00

Trainingsavond 2

We komen er achter wat jij echt belangrijk in het leven vind op basis waarvan jij keuzes wilt maken en je gaat ervaren hoe het is om jouw droom te leven.
Ik doe mee
stappenplan tijdens training om jouw doel te bereiken

??

Aug
20:00

Trainingsavond 3

We gaan alles integreren voor een nog sterker effect, waarna we gaan zorgen voor een helder actieplan hoe jij kan zorgen dat je droom uitkomt.
Ik doe mee

100% tevredenheidsgarantie

Heb je het gevoel dat na tweede avond het niet de impact heeft als dat je had gehoopt, geef dat dan aan. Dan kijken we hoe de laatste dag je volledig tevreden bent. Ben je dat niet, dan krijg je gewoon je geld terug.
100 procent garantie

Wat zeggen andere over de training?

Review wanda
Wanda
Ik zou deze training aanraden aan iedereen. Als je met een barrière zit, het maakt niet uit wat je doet in het dagelijks leven of op je werk, kan je hier mee afrekenen. Het is een hele relaxte training met een enthousiaste trainer.
review Luuk
Luuk
Ik zou deze training aanraden aan mensen die het gevoel hebben dat ze vastzitten zowel persoonlijk als professioneel of niet zo goed weten waar ze aan willen werken. Of wel weten waar ze aan willen werken, maar niet zo goed hoe en in actie willen komen.
Review patricia

Patricia

Ik zou deze training aanraden omdat het een duidelijk begin, midden en eind heeft. Het geeft inzicht in waar je nu staat, wat je belemmerde overtuigingen zijn , waar wil ik naar toe wilt en hoe je dat kan doen. Vaak die laatste stap hoe je dat kan doen dat ontbreekt vaak in trainingen en deze training heeft dat wel.

Veel gestelde vragen

Is dit een opname van een eerder event of ben je live aanwezig?

Ik zal live voor de groep staan te trainen. Veel trainingen die je nu online ziet zijn opgenomen en zie je de herhaling. Ik geloof heel erg dat iedereen net anders werkt en daar wil ik dus op in kunnen spelen. Daarom zal ik elke keer de training helemaal zelf geven.

Hoe waarborg je interactie?

De groep die de training volgt zal kleiner zijn dan als ik het offline doe. Dit zodat iedereen volledig de kans heeft om iets te zeggen wanneer daar behoefte aan is. Ook zullen er oefeningen gedaan worden in 2- of 3-tallen om de interactie te waarborgen.

Ik heb wel vaker een training gedaan maar viel weer terug in oud gedrag, wat zorgt ervoor dat dit nu niet gebeurd?

Tijdens de training maak ik gebruik van diverse NLP technieken. Deze technieken staan er om bekend dat ze op diep niveau langdurige impact maken. Daarnaast maken we een persoonlijk actieplan, als jij deze volgt wordt de verandering nog extra bevestigd.
Het is natuurlijk wel zo, dat als jij daarna je best doet om weer volledig in je oude gewoontes te duiken het net is als of je in de sportschool geweest en daarna een vette kapsalon en bakben&jerry's naar binnen werkt.

Wat als ik een avond niet aanwezig kan zijn?

Als je dat nu al weet, dan raad ik aan om een berichtje te sturen. Zodat je op de hoogte wordt gehouden wanneer de volgende training start. Tijdens de training zullen we namelijk een hechte groep worden en doorpakken op de vorige avond.
Heb je je al ingeschreven en is er onverhoopt toch iets belangrijkers (kan ik me bijna niet voorstellen, maar toch) neem dan contact op en dan vinden we een geschikte oplossing.

Gaat dit wel net zo effectief zijn als een offline training?

Met diverse online training is al gebleken als de goede punten van online extra ingezet worden, het juist effectiever kan zijn. Je zit namelijk al in de omgeving waar jij je heel comfortabel voelt. De ideale plek om te werken aan verandering.

Ik heb een hele specifieke situatie. Werkt deze training dan ook voor mij?

Ja, deze training werkt ook voor jou. De technieken zijn zo ontworpen dat jij volledig jouw eigen situatie erin kunt verwerken en dat het werkt. Mocht je toch liever het eerst willen bespreken kan je via de "Ik weet het nog niet" knop contact opnemen om het voor te bespreken.

Wil jij ook maximaal jouw leven leiden?

Jij verdient het om maximaal te kunnen leven. Leer met een boel krachtige technieken verspreid over 3 avonden hoe jij dit voor elkaar krijgt.